Doodlestars födder upp original Multigen Australian Labradoodles i liten skala. 

Vi lägger stort vikt på hälsan och mentalitet och vårat mål är att avla rasstypiska original Multigen Australian Labroodles.
 
Våran familj tillbringer all tid med hundarna. Därför är det bara möjilgt att vid ett första kontakt, mejla oss via kontaktformuläret. Vi önskar bara seriösa förfrågningar samt att vi  svarar vardagar - heldagar reserverar vi oss för våran familj och hundarna. 

Vid ett första kontakt får ni berätta mer om er, eran vardag, vilka förväntningar ni har samt vilket liv ni skulle kunna erbjuda. Vi kommer att svara er inom 5 dagar. Blir ni utvald har ni möjlighet att tinga en valp och ni är säkert på att ni kommer att få eran alldeles egen Doodlestars.

Vi söker de bästa familjer för våra Doodles. Vi har många intressenter och för att kunna vara säkert att precis NI kommer att få eran alldeles egen Doodlestars Australian Labradoole är det viktig att ni ha koll på våran hemsida och instagram. Där ser ni nyaste uppdateringar och informationer.

Framtida  valpkullar med öppen kölista hittar ni på sidan "Planerade Valpkullar". Där kan ni se hur många valpar som finns lediga att tinga eller hur många reservationer som tas emot.

Informationen om när vi öppnar kölistan läggs först ut via instagram och sedan på hemsidan. 
Ni, som verkligen är intresserad av en Multigen Australian Labradoodle följer oss på instagram där ni kommer var de första som få informationen samt har då möjlighet att kunna skicka in förfrågan för att tinga valp och vara den första på kölistan. Denna information kommer löpande under året.
 
Håll utkik på instagram så lyckas Ni med att få eran alldeles egen Multigen Australian Labradoole från Doodlestars!

Har ni tingad en valp kommer ni att få löpande information om dräktigheten, valptiden,  personliga uppdateringar med bilder och videos samt mycket information för blivande stolta ägare av en Doodlestars Australian Labradoodle.

Valparna säljs veterinärbesiktad, chippad, flera gånger avmaskade och väl socialiserade. Leverans tidigast med 8 veckors ålder, stort valppaket följer med, 2 år hälsogaranti.

Vi försöker alltid matcha rätt valp till rätt familj, därför är det vi som väljer ut hundarna åt våra familjer.
Dock försöker vi ta hänsyn till önskad kön samt färg i mån det går. Vi kan ej lämna en garanti på storleken.
 
Alla hundar säljs till sällskap och måste kastreras senast vid 18 månaders ålder.

Vi behåller oss rätten att välja en framtida avelshund från aktuell kull som kommer att stanna hos oss.

Ibland söker vi fodervärd för någon av våra valpar. Är ni intresserad - kolla gärna på sidan "Fodervärd". 


Och det viktigaste av allt - VI som ERAN uppfödare finns alltid för er - Välkommen att bli en del av våran Doodle familj!


 

5 enkla steg för att bli med en Multigen Australian Labradoole från Doodlestars

Följ oss på instagram

Där kommer ni att vara de första som kommer att få veta att kölistan har öppnats.
Mejla oss via "Tinga valp" på hemsidan

Vi svarar i turordning. Den som mejlar först har först möjlighet till en valp.
Lära känna varandra....

I ett personligt samtal fortsätter vi att lära känna varandra. För oss är en bra relation med våra valpfamiljer det viktigaste!
Betala Handpenningen
Vi svarar er inom 5 dagar. Tycker vi att ni kan erbjuda ett bra liv för en av våra bebisar får ni tinga valpen.
Valpen flyttar
Med 8 veckor flyttar din valp hem till dig!